Påskemiddag på Simenstad

Helga 3, 4, og 5. april  2020 | Kl. 13.00–18.00 

Ta med flokken din til gul og grønn matglede

–Ny påskemat i tradisjonsrike omgivelser.

Lyst til å starte påska med et besøk på Simenstad? Gå til dekka bord og slippe å lage lammesteika sjøl? Påskemat med ny vri er en Simenstadspesialitet. Kom alene eller ta med flokken din for å få påskestemningen.

Se hva får du

  • Påskepyntet gård
  • Påskemiddag med forrett, påskebord med varme og kalde retter, dessert og  kokekaffe/te
  • Servering på gårdskjøkkenet, i festsalen og i de historiske stuene
  • Påskebakst fra flere land
  • Brød, kaker og andre smaker fås kjøpt. Å skaffe til veie god bakst til påske, er en god norsk tradisjon enten man skal til fjells eller tenker å ha hjemmepåske.

PRIS for hele opplevelsen: Kr. 650,- (Barn under ti år kr. 325,-)

Pakka inkluderer påskepunsj som aperitiff, påskepatè som forrett, buffé med langtidsstekt kjøtt, (har også fisk), fargerike grønnsaksretter og  godt tilbehør, påskedesssert og kokekaffe.

SMAK deg GLAD på Simenstad!

smakfull, hjemmelaget og fargerik påskemat.  I påska dominerer den gule maten.  Jeg finner fram mine  gule gryter og serverer påskelam og andre langtidsstekte kjøttretter med friskt tilbehør.  «Grønn Gourmet» konseptet mitt preger påskebordet, fargerike grønnsaksretter til langtidsstekt kjøtt og fisk.  Alle  får servert punsj ved lyspeisen som velkomst. 

Et besøk på Simenstad betyr alltid smakfulle, hemelaga og fargerike opplevelser preget av ekthet, nærhet og matglede. Den store vedfyrte bakerovnen på Simenstad blir fyrt opp og du får anledning til å kjøpe med deg påskebrød og søte smaker hjem. Greske påskebrød pynter påskebordet. Dette er runde, flate brød der det er plassert hele egg som ofte er malt røde og som har en religiøs betydning. 

Like mye som til jul, gleder jeg meg til å pynte til påske, til livgivende gult og grønt og vårlig mat. Appelsin og sitron  er den gule tråden i  middagsretter, desserter, kaker, annen bakst, salater, og ikke å forglemme i selve påskeaperitiffen: den solgule påskepunsjen.