Møter som skaper god energi

Dagmøte

Ved ankomst serveres det kokekaffe/te og vår velsmakende vørterkake ved peisen.

Møtet holdes i den store rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom.

Lunsj serveres fra Nobel-kjøkkenet. Søte smaker kan nytes i de gamle stuene eller i det vakre hage- anlegget. 

Gåtur til lysthuset eller husmannsplassen Snekkerstua gir et fint avbrekk i møtet

Heldagsmøte

Ved ankomst serveres lunsj fra Nobel-kjøkkenet. Det er dekket i spisestua eller på festsalen.

Møtet holdes i den rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom.

Etter møtet serveres velsmakende middag med god drikke og eventuelle innslag knyttet til mat og underholdning.

Dagen toppes med en herlig dessert servert i de historiske stuene og kanskje en Braastad.

Kveldsmøte

Mange kommer rett fra jobb og er sultne. Hos oss kan dere få en styrkende suppe med bakerovnsbrød og pestoer, eller en større middag.

Møtet holdes i den rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom. Søte smaker og kokekaffe gjør at de riktige beslutningene treffes!

Omvisning i bygningene kan også legges inn i programmet, og selvfølgelig en matprat.

I fredlige omgivelser

Alle møter og konferanser er forskjellige, derfor skreddersyr vi for hver enkelt gruppe. Her har dere garden for dere selv og omgivelser som får fram det beste i deltakerne.

Simenstad gard er kjent for sin fargerike og smakfulle mat, med utgangspunkt i det som produseres på garden, kvalitet og estetikk. Dere kan benytte hele anlegget og får garden for dere selv.

God plass og særpreg

Her er det god plass både inne og ute, rom av alle slag og med hvert sitt særpreg. Vi har plass til 60 personer i samme rom og tilrettelegger både for små og større bedrifter som ønsker å være for seg selv i stimulerende omgivelser. Vi er behjelpelig med å skaffe overnatting.

Raus og fargerik mat

Gode måltidsopplevelser knytter folk sammen. Hos oss kan vi friste med fargerik og smakfull lunsj eller flere retters middag i vakre omgivelser. Overraskende pausemat er også populært, kanskje i lysthuset? Den rause og gode maten blir satt pris på.  

Hva skal et vellykket møte
resultere i?

Vi har stedet som skaper rammene for en totalopplevelse. God atmosfære i historiske omgivelser, tilrettelagte fasiliteter og fargerike måltider.

Her er det mulighet for å ta gode beslutninger, gode drøftinger, finne nye tanker, motivasjon, inspirasjon, kreativitet, begeistring og positiv energi. Og landes det en avtale, så sables champagnen!

Fasiliteter

 • Møterom små og store
 • Konferansesal til 55 personer
 • Bespisning inntil 70 personer
 • Trådløst nett, prosjektor og møteutstyr
 • Fargerik og smakfull lunsj/middag
 • Spennende pausemat
 • Fint område for spasertur
 • Verandaer/lysthus
 • Hageanlegg med mange sitteplasser
 • Omvisning i hus og tun
 • Flygel og piano
 • Konjakksmaking
 • Matkåseri -Vertinnens hemmeligheter

Vi skreddersyr rammene rundt møtet for deg og dine kollegaer.

Ti gode råd

Hvordan gi deltakerne en mest mulig helhetlig opplevelse og bedriften godt resultat?

1 |  Velg et sted som gir en totalopplevelse, et sted med omgivelser som setter i gang nye tanker og inspirasjon, som så gir motivasjon og mer lønnsomhet for bedriften.

2 |  Opplevelsen skal være noe å fortelle om når du kommer hjem. Du skal flomme over av begeistring. Sjefen får anerkjennelse for å ha funnet fram til en slik perle. 

3 |  De ansatte vil gi noe tilbake når de føler at firmaet setter pris på dem. De blir kreative og motiverte. Alle bedrifter trenger positiv energi og en stab som er framoverlent, innovativ, føler seg fri og kan tenke nytt.

4 |  Folk setter pris på matopplevelser og kvalitet når de først skal ut og få en forandring og tenke i nye baner. Måltidene skal sette i gang praten rundt bordet.

5 |  Viktig med mat som gjør at energien holder gjennom dagen, ikke for tung mat. Alle møter bør starte med en matbit. Litt i magen setter en stemning og får folk til å lande. Det kan være lenge siden de har spist og trenger noe for å samle tankene, finne fokus.

6 |  Sjekk ut at stedet du velger har tilstrekkelig teknisk utstyr som prosjektor, stort lerret, flippover, musikkanlegg og eventuelt TV. 

7 |  Besøk flere steder hvor det er aktuelt å legge møtet. Bli kjent med fasiliteter og muligheter. Unike plasser med særpreg har et vertskap som er vant med å skreddersy og kan gi gode ideer og tips. 

8 |  Velg et vertskap som virkelig går inn for oppgaven og brenner for at møtet eller konferansen skal bli suksess.

9 |  Sett klare mål med møtet eller konferansen. Involver vertskapet i målsettingen slik at de har mulighet for å legge tilrette for at resultatet skal bli som forventet. 

10 |  Finn et sted der dere finner ro og får være i en uforstyrret boble hele dagen. Viktig at det er bare dere og ikke andre mennesker som stjeler oppmerksomhet.

«Vår strategiplan, Simenstad-dokumentet, så dagens lys i en eksklusiv, men nær og koselig atmosfære. Mage, gane og øye frydet seg hele tiden, og dette stedet er mye av årsaken til et fruktbart arbeid.»

Magne, styreleder i et firma

Årstidsmat laget fra bunnen

Simenstadkjøkkenet byr på årstidsmat laget fra bunnen av med råvarer fra kjøkkenhagen og frukthagen, vilt fra Simenstadskogen og svin fra nabogården. Langtidssteking i magasinkomfyren får fram de djupe smakene, og den rause og gode lokalmaten blir satt pris på og tar fram det beste i medarbeiderne.

Historiske omgivelser kan gi nye tanker. Opplevelsen av mat og hus vekker alltid begeistring og er noe å fortelle hjem om. Vi har erfaring med menyer som gir energi gjennom hele dagen. Overraskende pausemat er populært, gjerne i hageanlegget.

«Jeg syns det alltid er hyggelig å komme til Simenstad som gjest. Vi har vært der flere ganger, også med langveisfarende fra utlandet. Det å komme inn i et privat hjem og få servert hjemmelaget mat, er noe de har snakket om i lang tid etterpå.»

Anders Ole Hauglid, næringslivsmiddag

Mentalt påfyll og inspirasjon

Vi bidrar med å skape en fin balanse mellom møter, foredrag, måltider og omvisning. I løpet av en møtedag er det god investering å legge inn en liten rusletur til et flott utsiktspunkt rett opp for garden, eller en snartur til lysthuset eller husmannsplassen Snekkerstua. Her kan det også tilbys pauseservering.

Alle som kommer til Simenstad har en rekke spørsmål om det de ser. Det passer derfor godt med deler av omvisningsprogrammet «Fra sal til sal på Simenstad», tilpasset tida som er til rådighet. Her forteller vi om livet på garden før og nå. Det er også mulighet for å høre eventyret om Braastad Cognac og konjakksmaking.

Overnatting

Det er flere overnattingsmuligheter i nærheten. Wood Hotell, verdens høyeste trebygning, som ligger åtte minutter unna er selvfølgelig populært. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om muligheter. Vi har lang arrangementserfaring og skreddersyr alle arrangement.