La dine medarbeidere få flomme over av begeistring

 

 

Ta kontakt

Når strategien skal legges

Stort ansvar og krevende mål -settinger er en del av hverdagen til deg som bedriftsleder eller i styrevervet du har.  På Simenstad legger vi grunnlaget for å lykkes. Dere kan benytte hele anlegget og får garden for dere selv. 

God plass i omgivelser som inspirerer

Vi skreddersyr møtet for deg og dine kollegaer. Her er det god plass både inne og ute, rom av alle slag og med hvert sitt særpreg. Vi har plass til 60 i samme rom og tilrettelegger både for små og større bedrifter som ønsker å være for seg selv i stimulerende omgivelser. Om det er et kurs over flere dager, er jeg behjelpelig med å skaffe overnatting.

Når schampagnen sables

Hos oss kan vi friste med fargerik og smakfull lunsj eller flere retters middag i vakre omgivelser. Den rause og gode maten blir satt pris på og tar fram det beste i medarbeiderne. Overraskende pausemat er også populært, en liten vandring opp til lysthuset gjør godt før neste økt. Når avtalen er i boks, sables schampagnen!

Dagmøte

Som oppkvikkende start serveres kaffe/te og vår velsmakende vørterkake ved peisen. Den rosa salen er klar til møtet. Lunsj serveres på Nobelkjøkkenet. Dessert nytes i de gamle stuene eller i det vakre hageanlegget. Omgivelsene tar fram nye sider hos medarbeiderne. 

 Heldagsmøte

Møtet starter med en herlig lunsj på vårt berømte Nobelkjøkken. Den rosa salen står klar til et inspirerende møte. Her blir det kaffe/te, frukt og kake. Etter møtet serveres velsmakende middag med god drikke. Dagen toppes med en herlig dessert servert i de historiske stuene. 

Kveldsmøte

For mange betyr et kveldsmøte å reise rett fra jobb. Vi vet at “uten mat og drikke, duger helten ikke”. Hos oss får dere styrkende suppe direkte fra AGA-ovnen med deilig bakerovnsbrød eller en større middag. Søte smaker og kokekaffe gjør at de riktige beslutningene treffes!

Jubileer og andre festligheter

Vi skreddersyr ditt selskap

Les mer