Torsdager i september 2018  kl 17 – 20.30
Pris kr. 650,- pr. kveld (enkeltkvelder, likt program alle kveldene)
Vin/øl/alkoholfri drikke kommer utenom

Nå er frukt, bær og grønnsaker på det fineste. Vertinne Brit på Simenstad Gard inviterer til torsdagskvelder med gode smaker og impulser til å bruke årstidas ressurser.

Sammen med kjøkkenjintene kan du bli kjent med nye, smakfulle retter og det lærerike i å smake sammen med andre. Grønn Gourmet er en del av matfilosofien på Simenstad. Dette er mat som er velsmakende, fargerik, overraskende og sunn. Vi bruker byggryn, spelt, bønner, grønnsaker og urter og legger vekt på rike smaker og fine farger!

I september vil vi fokusere på det som vokser rundt oss. Bli med på besøk i kjøkken- og urtehagen og måltidslaging på gardskjøkkenet. Du får gode smaker undervegs og noen av oppskriftene med hjem.

”Kjøttfri dag» har blitt et internasjonalt begrep. Stadig flere får øynene opp for de positive effektene ved å redusere kjøttinntaket. Det er gunstig for miljøet, fordelaktig for helsa og godt for lommeboka. Vi synes først og fremst at det smaker nydelig og at det åpner døra til et skattkammer for matelskere. Ta deg en kjøttfri ukedag, du også! Hos oss blir det torsdager.
Ta med venninnene, naboen eller kom alene. Matinteresserte folk har alltid mye å snakke om. Velkommen til ei inspirerende og trivelig stund.

Påmelding brit@simenstadgard.no