Lørdag 24. og søndag 25. november kl. 13.00 – 18.00

 Jul på Mjøsgårdene

Kombiner gjerne julemarkedet på Hovindsholm med et besøk hjemme hos vertinne Brit på Simenstad. Åpen julepynta hovedbygning kl 13.00-18.00 Åpent for alle, bestill gjerne bord om dere er flere. På gardskjøkkenet står bordet dekket med hjemmelaget mat. Vi byr på småretter og gardsjulebord. Vår julemeny har både velkjente og utradisjonelle elementer som danner en matopplevelse. Buffeten er satt sammen slik at alt passer ihop.

Vår fantastiske AGA- komfyr på gardskjøkkenet får fram de djupe, gode smakene ved langtidssteking. Simenstad er også kjent for fargerike og smakfulle grønnsaksretter. Vi har gode alternativ til de som har allergier eller ikke spiser svin. Alt er laget fra bunnen av med gode råvarer fra urtehagen, bær- og frukthagen. Det er også mulig å kjøpe med seg gode smaker hematt. Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver.

Åpent for alle, bestill gjerne bord om dere er flere.
Tlf. vertinne Brit 930 66 582, e-post: brit@simenstadgard.no

Smaker å ta med hematt: Sylte, vørterkake, rugbrød, honningkake, pærekake, rabarbraprodukt og chutney.


Les mer

Ingenting er som jul på Mjøsgårdene. Simenstad åpner dørene for å gi deg en smak av førjulsstemninga på en storgard på Hedmarken. Du vil få oppleve ekthet, nærhet og matglede  med fargerik, hemelaga  og smakfull mat både inn på gardskjøkkenet, i spisestua eller på storsalen.  Vi har som mål at alle sanser skal pirres.  Alle stedene er trivelig julepynta.


Kikker du ut på garden, vil du se at fuglene også har fått sitt med bugnende julenek. Snuser du litt ut i lufta, vil du nok også kjenne duft av julekrydder. Kanskje kommer det en julehistorie på kjøpet – eller kanskje synges det litt? Den som kommer får oppleve.

Bedrifter, foreninger, vennegrupper, storfamilier og organisasjoner er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember. Få en fin og annerledes ramme rundt arrangementet ditt! Vertinne Brit skreddersyr.