Lørdag 23. og søndag 24. november kl. 13.00–18.00

Besøk Simenstad under Jul på Mjøsgårdene.

Åpent for alle mellom kl 13.00-kl 18.00. Bestill gjerne bord om dere er flere. Tilbudet er populært både for enkeltpersoner, familier, vennegrupper og foreninger på tur.  

Kombiner gjerne julemarkedet på Hovindsholm. På Simenstad får du komme inn i julepynta hovedbygning, du blir møtt med en varm punsj ved lyspeisendet  og det durer i vedovnene. På gardskjøkkenet står bordet dekket med hjemmelaget mat. Buffeten er satt sammen slik at alt passer ihop både velkjente og nye smaker.  Alle rettigheter og hjemmelagde fruktdrikker fra Simenstadhagen.

Vår fantastiske AGA- komfyr på gardskjøkkenet får fram de djupe, gode smakene ved langtidssteking. Simenstad er også kjent for fargerike og smakfulle grønnsaksretter. Vi har gode alternativ til de som har allergier eller ikke spiser svin. Alt er laget fra bunnen av med gode råvarer fra urtehagen, bær- og frukthagen.

Det er også mulig å kjøpe med seg gode smaker hematt. Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Eksempel på smaker å ta med hematt: Sylte, vørterkake, pærekake, rabarbraprasaft og chutneyer.

Ta kontakt med vertinne Brit på mobil 930 66582 eller [email protected]


Les mer

Ingenting er som jul på Mjøsgårdene. Simenstad åpner dørene for å gi deg en smak av førjulsstemninga på en storgard på Hedmarken. 

Du vil få oppleve ekthet, nærhet og matglede  med fargerik, hemelaga  og smakfull på gardskjøkkenet. Det er dekket i spisestua, på storsalen, og  kaffen serveres fra sølvkanner i de historiske stuene.  Alle stedene er trivelig julepynta.


Bedrifter, foreninger, vennegrupper, storfamilier og individuelle er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember. Få en fin og annerledes ramme rundt arrangementet ditt! Vertinne Brit skreddersyr.