Simenstad i førjulstida

På Simenstad er førjulstida vår favorittperiode. Hele høsten har vi sanket og syltet, bakt og pyntet for å ta imot gjester. Bedrifter, foreninger, vennegjenger eller familiegrupper er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsj, julemiddager,  dagmøter og juleavslutninger i hele november og desember. Få en fin og annerledes ramme rundt arrangementet ditt! Opplev noe ekte og unikt.  

Jul på Mjøsgårdene helga 23. og 24. november og adventssøndagene 1., 8., og 15. desember,  har vi åpent for individuelle og smågrupper. Les mer     ……..Meld på deg og flokken din.

Ingen steder er mer egnet for jul enn Simenstad, synes nå vi som bor her. Du inviteres inn i 1700-talls bygninger med sjel, atmosfære og god stemning. -Brød fra egen bakerovn, grønnsaker og urter fra den økologiske kjøkkenhagen, kjøtt med tilknytning til garden og egen frukt gir matglede og velsmakende, frisk og fargerik mat. Alt er hjemmelaget og årtidsaktuelt, servert og presentert  i de julepyntede, historiske salene og stuene.

Meny

Forrett
Brits sylte på bakerovnsbrød eller kyllingpatè

Hovedrett fra buffet
Langtidsstekt svinekam med vermutsaus á la Brit, grove pølser og gjerne medisterkaker servert med husets populære rotstappe, hvitløksmarinerte grønne erter, råkostsalat med julens farger, surkål med epler, bondens byggrynssalat med honning- og appelsinbakte rødbeter og Rabarbradronningens smakfulle chutney.

Dessert
Frukt fra Simenstadhagen, nydelig vaniljekremekstra bakerovnskrønsj.

Eventyret om Braastad cognac hører med. Nyt en Braastad hos Braastad og hjemmelaget konfekt i de stemningsfulle stuene.


Kikker du ut på garden, vil du se at fuglene også har fått sitt med bugnende julenek. Snuser du litt ut i lufta, vil du nok også kjenne duft av julekrydder. Kanskje kommer det en julehistorie på kjøpet – eller kanskje synges det litt? Den som kommer får oppleve.