Åpningsmiddag for Sommer på Mjøsgårdene

Fredag 3. juni

Spektakulær middag – Sankerens gjestebud 

Bli med på åpningsmiddagen under Sommer på Mjøsgårdene! Rabarbradronninga Brit dekker til 100 ute på gårdens fineste sted, og bordet fylles med mange retter fra det fargerike og smakfulle Simenstadkjøkkenet.

Temaet er «Sankerens gjestebud» med ville vekster fra hamnehagen, rådyr fra Simenstadhøgda og det som vokser i urte-og kjøkkenhagen.

Se hva du kan oppleve

  • Aperitiff og fingermat
  • Mange retter og fra  Simenstadkjøkkenet
  • Råvarer det er mye arbeid å sanke
  • Nye ideer og inspirasjon
  • Program ved bordet
  • Matglede med andre matinteresserte
  • Opplevelse av Simenstad gard
  • Et sommermåltid du aldri glemmer

    PRIS for hele opplevelsen: Kr. 660,-
    Drikkevarer kommer i tillegg. Salg av vin, øl og fruktdrikker fra Simenstad

    I år er det Simenstad sin tur  

    De spektakulære åpningsmiddagene til Mjøsgårdene går det gjetord om. Nå skal arrangementet foregå på Simenstad. Vertinne Brit Skurdal Braastad gard er kjent for Grønn gourmet. Konseptet betyr mat som er fargerik, sunn og overraskende. Simenstadkjøkkenet overrasker enda mer ved å by på festmiddag med ville vekster fra Simenstadhagen og hamnelykkja.  Under åpningsmiddagen for Sommer på Mjøsgårdene, gjør vi ville vekster til festmat.  Dette er svært eksklusiv mat. Kunne vi sendt gjestene ut på beite, så kunne vi tatt en annen pris, for det er en stor, stor sak å høste ville vekster. Mye handarbeid og tankearbeid ligger bak, herav eksklusiviteten. Vekstene om våren er ekstra verdifulle,  en periode hvor vi ofte har det så travelt med andre ting og ikke alltid kan kaste det en driver med for å begynne å sanke. Men det har vi gjort i år for å kunne by på mye spennende 28. juni.

    Håper åpningsmiddagen av Sommer på Mjøsgårdene vil inspirere mange til å gå ut å sanke, ja til og med kunne sanke der en bor.