Konsert med Fredholms trio 18. juli kl. 19.00.

Tradisjon tro starter Fredholms trio sommerturnéen i den rosa ballsalen på Simenstad gard. Da er det Sommer på Simenstad! Flere har meldt seg på arrangementet for femte gang! Det sier noe om hvor sjarmerende konsept dette er. Kombiner gjerne konserten med å smake på sommermaten fra Simenstadkjøkkenet.

Evald Fredholm (sang), Ole Nilssen (trekkspill) og Elin Christensen (fiolin) stiller med både lettbeinte viser fra Hedemarken og Paris, og byr på alt fra valser med ekte storgardssleng til fiolintriller fra Paganini og Bull. Trioen er kjent for sine Prøysentolkninger, og det er både gråt og latter når Hedmarkdikterens skikkelser får svinge seg til virtoust felespill og fransk musette på trekkspill.

Før og under konserten er det mulighet til å kjøpe middag, småretter og søte smaker fra Simenstadkjøkkenet. Øl- og vinrett.

 

Bill: 250. – (både vips, kontant og kort)  Tlf vertinne Brit 930 66 582
Kom som du er – ta gjerne med en venn! Velkommen!

Bestill billettt her: Fredholmtrio på Simenstad

 

Respons etter konserten i 2018:
Ville bare fortelle at kvelden hos dere var virkelig flott! Foreldrene mine var så fornøyd og sa det var en humoristisk kveld med mye flott musikk og god mat. Moro at det ble så vellykket – en stor takk til dere! Gunlaug 😊

Les mer

Evald Fredholm har i mange år reist Østlandet rundt med gitaren sin og underholdt. Visesangeren og historikeren fra Toten har gjennom dette merket seg som en av dei fremste og mest aktive visesangerene I Mjøsområdet. Repertoaret etter Alf Prøysen og lokale folkeviser har stått i fokus, men han har også sunget slagere etter ikon som Jussi Björling og Edith Piaf.

I konserten ”Frå Ballsal tel Ballblom” har han med seg to av de dyktigste utøverene i Norge på sine instrument. Ole Nilssen fra Løten er utdannet folkemusiker på trekkspel fra Norges Musikkhøgskole, og har allerede som ung mann blitt kjent som en av de fremste trekkspillerne i landet. Elin Christensen er utdannet fiolinist ved Institutt for musikk i Trondheim, og har spilt med Trondheimsolistene på konserter, turnéer og plateinnspillinger. Hun har vært solist i Nidarosdomen, og har ved siden av sin klassiske utdanning arbeidet mye med sjangrer som tango og internasjonal folkemusikk