En gard for deg sjøl til festen

Vi skreddersyr ditt selskap

Vi åpner dørene inn til staselige stuer og saler og ut til vakre hagerom

Simenstad tilbyr en ekte, hjertelig og raus ramme omkring minnerike dager. Vi arrangerer selskap både for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner og har plass til inntil 80 middagsgjester.

Smakfull, hjemmelaget og fargerik mat høyner opplevelsen for gjestene. Din fest spesiallages i samarbeid med vertinne Brit som har lang arrangementserfaring.

Simenstad har ikke overnatting, men mange gode samarbeidspartnere i nærheten. > Overnatting

Jubileer og feiring

Feire runde dager eller gullbryllup, slektstreff eller andre familiemarkeringer? Minnesamvær? Husk også sommerfesten og førjulstreffet for vennegjengen.

Uansett hva anledningen er, vil vi på Simenstad gjerne være arena for selskapet. Atmosfæren stimulerer til de ekte og nære menneskemøtene vi ønsker i slike sammenhenger.

Det gjør godt å få på seg finklærne og se hverandre i et annet lys. Spennende mat og drikke og det praktiske tar vi oss av – dere er alle sammen gjester.

Barnedåp/navnefest og konfirmasjon

Simenstad er skapt for «Livets store dager». Vi har brukt vår lange selskapserfaring til å sette sammen en meny som kler anledningen.

Vi har for eksempel «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet.

Barn på gjestelista? På Simenstad server vi kortreist og ekte mat også til barna. Vi har omtanke for våre små gjester når vi setter sammen buffeten, slik at de finner noe de kan kose seg med. Vi leverer også catering.

Spesielle ønsker?

Vi legger til rette for deg og dine!

Flere spennende muligheter

Sommerfest

Planlegge sommerfesten? Vi byr på minnerike happenings for deg og dine.

Eventyrbryllup

Nyt en hel festpyntet gard for dere selv i herskapelige omgivelser.

Julebord

Opplev en julepyntet gard med ekthet, nærhet og matglede. Små og store grupper.