En gard for deg sjøl til festen

Selskap i staselige stuer og saler

Seksti rødbrune spisestoler med sort- og grå stripete polstring står pent plassert på rad. De venter på og lengter etter neste selskap, på at noen skal gi dem varme, kjærtegne ryggene, glede seg over skjønnheten. Og skulle ikke de gi nok plass til alle menneskene, er det flere rom å ta av. Store speil og vinduer dekker veggene og ser fram til gi å gjenskinn til feststemte mennesker!

Skal du være vertskap?

 Er det nå du skal slå til og feire dagen din? Leter du etter sted for drømmebryllupet, skal barnet ditt døpes eller konfirmeres, svigermor feires, eller har du fått i oppdrag å arrangere årets begivenhet for vennegjengen? På Simenstad har det vært mye latter og glede alle disse årene vi har laget ramme om livets store dager. Nå kan det være du og jeg som skal legge regien sammen.

 Ekstra stas på gjestene dine?  

Har du ansvar for møte og festmiddag for kollegaer fra rundt om i landet, kan jeg love deg at det er populært å få oppleve en Mjøsgard. På Simenstad arrangerer vi selskap både for privatpersoner og bedrifter og kan dekke opp til 80 gjester. Hos oss kan du gjøre ekstra stas på de ansatte og invitere til anledninger som kick off, juleavslutning eller sommerfest, og du kan ta med dine venner venner på middag, lunsj, konjakk-smaking eller temafest. 

Norsk kultur 

Simenstad er selvfølgelig stedet for runde dager og de store familiebegivenheter som barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Gjennom årene har vi også hatt mange gullbryllup. Simenstad er stedet for deg dersom du ønsker en unik festdag i vakre, historiske omgivelser. Hos oss får dere sammen oppleve ekte bondekultur.   

Både rustikt og elegant

De unike rommene på Simenstad, med forskjellig atmosfære og karakter, passer både til uformelle og høgtidelige anledninger. – Alt fra mer rustikke settinger ved bakerovnen, til ekte storgardsball. Simenstad tilbyr en ekte, hjertelig og raus ramme omkring minnerike dager.

 

Praktisk info   

Vi tar imot gjester året rundt. Hver årstid har sin egen pynt og årstidsrelaterte menyer. I de fleste selskaper er det noen som trenger spesialtilpasset mat. Vi ønsker at alle skal få en særdeles god matopplevelse, og får vi beskjed på forhånd om spesielle behov, kan vi levere det beste også her. 

I de majestetiske gardsbygningene på storgarder er de flotte salene plassert i andre etasje og stuene i første. Jeg vil gjerne vise fram hele anlegget, men kan dekke i første etasje om det er behov for det. 

Mange anledninger i livene våre

Selskap kan være så mangt. Kaffeslabberas i hagen, den store barnedåpen, gullbryllupet, julebordet,  eller bestevenninnens utdrikningslag. Det er så mange anledninger! Vi åpner dobbeltdørene til gjester du skal ha i ditt selskap.  

 

Hos oss kan du holde…

Firmafest

Planlegger du firmafest? Vi byr på minnerike happenings for deg og dine.

Sommerfest

Planlegge sommerfesten? Vi byr på minnerike happenings for deg og dine.

Julebord og juleavslutninger

Gled deg over ekte gardsjulebord med hjemmelaget mat i historiske stuer.