På tide å samle gode venner til et felles avbrekk i hverdagen, eller rakk dere rett og slett ikke julebordet? Hva med en cognacmiddag på Simestad?

Nyt cognac i ulike former. Braastaddrikken Pineau des Charentes som aperitiff ved ankomst. Langtidsstekt kjøtt og godt tilbehør med cognac i sausen og selvfølgelig cognacpudding til dessert. Øvrige drikkevarer kommer i tillegg.

Pris kr. 650,- for aperitiff, middag og fortelling.

Vertskapet på Simenstad tar mer enn gjerne i mot bedrifter, foreninger og gode venner der temaet er konjakk. Gisle og Peder inviterer til møte med ung og gammel årgang av Braastad. Unge Peder har hospitert hos Braastadfamilien i Frankrike og vil fortelle om hvorfor konjakk er kultur. Du vil lære mer om historien bak Braastad, produksjon og skikker knyttet til denne edle drikk. Nyt Braastad hos en ekte Braastad!