Feir den store dagen på Simenstad

Konfirmasjon 

Konfirmasjonen er en uforglemmelig dag i livet, og den blir husket enda lengre om du kan skreddersy feiringen i intime, historiske lokaler. Mange foreldre og besteforeldre har lyst til å gjøre noe ekstra den dagen barnet ditt skal konfirmeres.

Simenstad er den perfekte rammen for konfirmasjonsfester med 40-80 gjester. Vi setter opp gavebord og er behjelpelige med prosjektor om det skal vises bilder eller video under taler. Mange ønsker å bidra med kaker når det er konfirmasjon, og jeg gjør i stand kakebordet.

Mat og drikke

Det er hyggelig å starte med sprudlende rabarbra apertiff – med eller uten alkohol, kanskje ved syrinlysthuset? Eller i en av de vakre stuene? Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapaens spennende smaker og koldtbordets raushet med både varme og kalde retter. Både store og små skal få sitt.  Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hagen passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut den helt riktige vinen.

Fantastiske bilder

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer og er nydelige ramme for fotografering av din sønn eller datter. Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

Jeg pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen etter deres ønsker. Slik kan dere, sammen med gjester, slappe av og nyte.