Firmafest i spennende omgivelser

Firmafesten dere aldri glemmer

 

Er du ansvarlig for planlegging av sosiale aktiviteter på jobben? Ser du etter noe som kan passe miljøet ditt og som vil skape engasjement og entusiasme? La det bli festen kollegaene snakker begeistret om i lang tid.

Overrask kollegaene!

Jeg hjelper deg med deres neste arrangement. Vi har to store gardsbygninger perfekte til selskap og kan dekke til 80 personer. Hos meg får dere en smakfull og fargerik matopplevelse basert på råvarer tilknyttet garden og bygda.

Er du på utkikk etter noe spesielt for å overraske kollegaene, kan vi hjelpe deg med gode ideer. På Simenstad har vi erfaring med 

Den perfekte rammen for opplevelser, felleskap og moro!

Når sommeren nærmer seg, drømmer vi om den store utefesten. I den idylliske hagen på Simenstad kan dere nyte det vakre kulturlandskapet med utsikt til Mjøsa. Skulle været svikte, er det lett å trekke inn i de flotte lokalene med flere stuer og saler. Om vinteren blir dere møtt med høge snøkanter, fyring på lyspeisen og during i ovnene. Levende lys, vakker borddekking og mat laget med kjærlighet, setter deg garantert i stemning!

Spesielt for dere  

På Simenstad kan vi servere den maten dere ønsker, og vi har våre spesialiteter som vi vet blir satt spesielt pris på. Vår spesielle profil er fargerik og smakfull lokalmat som kler årstiden. Hva med programmet “Vertinnens hemmeligheter” før måltidet eller konjakksmaking hos Braastad. Ønsker dere å leie inn artist eller et ekstra kulturinnslag, har jeg forslag.

Ring oss eller send en forespørsel på mail. Ta kontakt i dag og fortell oss om ditt arrangement! Husk å starte i god tid – de beste datoene blir fort booket. 

Sagt om Simenstad

Utdrag fra boka Mjøsgårdene – skapt for selskapelighet.
Tekst av Ingeborg Sørheim

Så strømmer gjestene inn i hovedbygningen og opp på salen i andretasje. De fleste større gårder har flere stuer nede og sal i andre etasje. Den er alltid hovedetasjen i større hus, det være seg slott, palasser, herregårder eller landsteder. Da måtte det være slik på mjøsgårdene også, må vite. Hovedetasjen er ofte markert med større takhøyde og høyere vinduer, og disse skulle helst være mange – og med utsikt over hagen.

Festsalen kan ta nitti til bords. Ballsalen ligger i den andre bygningen, og ved store selskap som bryllup og jubileer, er begge bygningene i bruk. På mange tun går det tydelig fram hva som er hovedbygning og hva som er kårbolig. Her er de likeverdige, det viser at husene har vekslet mellom å være bolig for sjølfolk og kårfolk. Nå er begge hus til bruk i gjestevirksomheten.