Firmafest i spennende omgivelser

Firmafesten dere aldri glemmer

Er du ansvarlig for planlegging av sosiale aktiviteter på jobben? Ser du etter noe som kan passe miljøet ditt og som vil skape engasjement og entusiasme? La det bli festen kollegaene snakker begeistret om i lang tid.

Overrask kollegaene!
Jeg hjelper deg med deres neste arrangement. Vi har to store gardsbygninger perfekte til selskap og kan dekke til 80 personer. Hos meg får dere en smakfull og fargerik matopplevelse basert på råvarer tilknyttet garden og bygda.

Er du på utkikk etter noe spesielt for å overraske kollegaene, kan vi hjelpe deg med gode ideer. På Simenstad har vi erfaring med 

Den perfekte rammen for opplevelser, felleskap og moro!
Når sommeren nærmer seg, drømmer vi om den store utefesten. I den idylliske hagen på Simenstad kan dere nyte det vakre kulturlandskapet med utsikt til Mjøsa. Skulle været svikte, er det lett å trekke inn i de flotte lokalene med flere stuer og saler. Om vinteren blir dere møtt med høge snøkanter, fyring på lyspeisen og during i ovnene. Levende lys, vakker borddekking og mat laget med kjærlighet, setter deg garantert i stemning!

Spesielt for dere
På Simenstad kan vi servere den maten dere ønsker, og vi har våre spesialiteter som vi vet blir satt spesielt pris på. Vår spesielle profil er fargerik og smakfull lokalmat som kler årstiden. Hva med programmet “Vertinnens hemmeligheter” før måltidet eller konjakksmaking hos Braastad. Ønsker dere å leie inn artist eller et ekstra kulturinnslag, har jeg forslag.

Ring oss eller send en forespørsel på mail. Ta kontakt i dag og fortell oss om ditt arrangement! Husk å starte i god tid – de beste datoene blir fort booket. 

Sommerfest

Planlegger du en sommerfest for kollegaer, kunder, venner eller familie? Markering av overgangen til sommer og ferietid, eller oppstarten etter ferien? Jeg hjelper deg med å finne profil og tileggssopplevelser som passer gruppa di.

Utnytt det beste av årstiden når du arrangerer en sommerfest. På Simenstad er det flott uteplass, og skulle været by på overraskelser, er det fint å kunne trekke inn i de staselige stuene.

Vi foreslår at sommerfesten starter med en aperitiff ved Syrinlysthuset. Vi dekker opp utendørs eller i den gule festsalen om behov. På gardskjøkkenet står den fargerike og smakfulle sommermaten klar. Braastad cognac og kaffe fra sølvkanne serveres i urtehagen dere kan nyte stemningen langt inn i sommernatta.

Sagt om Simenstad

Artikkel fra Norske Hjem – Matspalte «Nyt en sommerlig punsj»
Tekst: Brit Skurdal Braastad

Hvorfor ikke by på en spennende bowle eller en punsj i sommervarmen? Finn fram den lekreste glassbollen fra innerst i skapet, høye, pene glass, og sett det på hagebordet på verandaen eller ute i det grønne. Benytt bær og frukt som hører årstiden til, gjerne friske bær og sitronskiver i bollen sammen med vin eller skvetter av brennevin fra flasker du gjerne skulle ha tømt. Stemningen blir festlig, og du byr på en gammel tradisjon. 

BORGERLIG SKIKK
I Ringsaker, hvor vi bor, blir det mye punsj framover. Tryggve Andersens mesterlige roman «I Cancelliraadens Dage» settes opp som opera. Boken skildrer embetsmannsmiljøet i Ringsaker i årene omkring 1800. Når herrene møtes, serveres punsj, og vi får innblikk i gamle drikkeskikker. På 1800–tallet var det mange ulike ølvarianter utover landet, både som tørstedrikk i onnene og i sosiale sammenhenger. I byene var punsj, bisp og bowle populære selskapsdrikker i byenes øvre sosiale sjikt. Embetsmannsmiljøet i Ringsaker brakte med seg byskikker, og det er således ikke overraskende at punsjen er omtalt når det var selskapelighet i dette miljøet. 

PUNSJ 
Punsj ble servert både varm, kald eller som ispunsj. Punsj ble laget av fem ingredienser, opprinnelig rom eller arak, vann, te, sukker og sitron. (Arak nytes i det østlige Middelhavet og er et klart, fargeløst brennevin med smak av anis.). I flere av oppskriftene på punsj brukes både appelsin- og sitronskall. I dag bør vi helst bruke økologisk dyrket, p.g.a. sprøytemidlene i skallet. Eksempler på punsj: Melkepunsj med hvit rom, ispunsj med champagne, sitron, appelsiner, melis, eggehviter og rom.