Firmafest i eksotiske omgivelser

Firmafesten dere aldri glemmer

Har du ansvar for planlegging av sosiale aktiviteter på jobben? Ser du etter et sted som kan passe for dere og som vil skape engasjement og entusiasme? La det bli festen kollegaene snakker begeistret om i lang tid.

Overrask kollegaene!

Jeg hjelper deg med det neste arrangement dere skal ha. Vi har to store gardsbygninger perfekte til selskap og kan dekke til 80 personer. Hos meg får dere en smakfull og fargerik matopplevelse basert på råvarer tilknyttet garden og bygda. Jeg presenterer gjerne menyen og gardens historie .

Er du på utkikk etter noe spesielt for å overraske kollegaene, kan vi hjelpe deg med gode ideer. På Simenstad har vi erfaring med mange ulike sammenkomster.

Inspirasjon til firmafest

Sommerfest

Nyt det beste av årstida med en sommerfest på Simenstad.

Cognacsmaking

Vil du lære om Braastad Cognac? En fin opplevelse før og etter måltidet.

Julebord og juleavslutninger

Gled deg over ekte gardsjulebord eller julelunsj med hjemmelaget mat i historiske stuer.

Temafest

Et tema for festen kan være forfriskende og gi en tilleggsopplevelse.

Jentenes aften

Ta med jentene på en kulinarisk opplevelse i eksentriske omgivelser.

Herrelag

Nyt mat og drikke som kler hverandre sammen med bare gutta.

«Dere er et vertskap som byr på dere selv og virkelig viser at vi er velkomne. Stedet er helt unikt og setter en flott ramme rundt selskapet. Maten var utrolig god, og fylt med smaker og opplevelser som vi aldri tidligere har opplevd.»

Rolf – Telenor

Strand Aquavit, prøvsmaking, Simenstad gard

Perfekt ramme for opplevelser, felleskap og moro!

Når sommeren nærmer seg, drømmer vi om den store utefesten. I den idylliske hagen på Simenstad kan dere nyte det vakre kulturlandskapet med utsikt til Mjøsa. Skulle været svikte, er det lett å trekke inn i de flotte lokalene med stuer og saler. Om vinteren blir dere møtt med høge snøkanter, fyring på peisene og during i ovnene. Levende lys, vakker borddekking og mat laget med kjærlighet, setter deg garantert i stemning!