Feir den stor dagen på Simenstad

Dåpsdagen – en stor begivenhet for flokken din!

Dåp eller navnedag er stor dag, og den skal feires! En ny liten verdensborger er kommet til, og det gir er en strålende mulighet til å samle familie og venner til fest.

 

 Den store barnedåpen

Noen legger barnedåpen til lørdag fordi flere av gjestene bor på andre kanter av landet, mens andre har det søndag. Noen foreldre har kanskje ikke feiret det store bryllupet. Nå er anledningen der. Med barnedåpen kan dere samle slekt, familie og venner,  og skape gode relasjoner rundt det nye barnet.

Vakker dåp eller navnedag

I nærheten av Simenstad ligger Ringsaker Kirke fra midten av 1100- tallet, regnet blant de eldste og vakreste kirkene i landet.

Mjøsområdet har også andre stemningsfulle kirker. Seremonien kan også være på Simenstad. Se for deg utendørs dåp der.

barnet ditt får navnet sitt under åpen himmel, eller i en av de staselige, gamle salene på Simenstad. 

  

 

Mange vil bidra 

Den store barnedåpen kler Simenstad godt. Sammen finner vi fram til de ønskelige blomsterdekorasjonene. Mange vil gjerne bidra med kaker når det er barnedåp, og jeg gjør i stand kakebordet. Kanskje vil snille besteforeldre være med og spleise på festen? Feiring av livets store dager danner bånd i familien.

 

 

 

Mat og drikke

 

Simenstad er kjent for fargerik og smakfull mat. Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom

tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet med både varme og kalde retter. Både store

og små skal få sitt. Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hage passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut

den helt riktige vinen.

Fantastiske bilder

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, og er nydelige rammer for fotografering av din lille sønn eller datter! Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

 

 Praktisk info

Vi pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen som dere vil.. Slik kan dere, sammen med gjester, slappe av og nyte hvert øyeblikk.

Tilreisende som trenger overnatting, kan se her

 

Store begivenheter blir enda større på Simenstad. Salene synger om tidligere tider, og setter en flott ramme rundt ethvert arrangement. Mat og drikke står i høysetet, og vertskapets kunnskap og hjertevarme skaper minner som varer. Min varmeste anbefaling.

Anja Verhaug, mor til dåpsbarn