Feir den stor dagen på Simenstad

Dåpsdagen – en stor begivenhet for flokken din!

Dåp eller navnedag er stor dag, og det skal feires. En ny liten verdensborger er kommet til, og dette er en strålende anledning til å samle familie og venner til fest!

 

Den store barnedåpen  

Mange legger barnedåpen til lørdag fordi flere av gjestene bor på andre kanter av landet, og dermed er lørdagen mest egnet som festdag. Nyslåtte foreldre har ofte ikke feiret det store bryllupet. Nå er anledningen der til å samle storfamilien og venner du vil skal ha en nær relasjon til dere.   

 

Vakker dåp  

Se for deg utendørs dåp der barnet ditt får navnet sitt under åpen himmel eller i en av de staselige, gamle salene på Simenstad. I nærheten ligger Ringsaker Kirke fra midten av 1100- tallet, regnet blant de eldste og vakreste  kirkene i landet. Ringsaker har også flere stemningsfulle kirker.     

Mange vil bidra 

Den store barnedåpen kler Simenstad godt. Sammen finner vi fram til de ønskelige blomsterdekorasjonene. Mange vil gjerne bidra med kaker når det er barnedåp, og jeg gjør i stand kakebordet. Kanskje vil snille besteforeldre være med og spleise på festen? Feiring av livets store dager danner bånd i familien. 

 

Mat og drikke

Simenstad er kjent for fargerik og mangfoldig mat som er interessant både for store og små. Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet med både varme og kalde retter. Både store og små skal få sitt. Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hage passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut den helt riktige vinen.

Fantastiske bilder

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, og er nydelige rammer for fotografering av din lille sønn eller datter! Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

Vi pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen etter deres ønsker. Slik kan dere, sammen med gjester kan slappe av og nyte hvert øyeblikk.