Dåpsdagen–en stor begivenhet

Dåp eller navnedag er en stor dag, og skal feires! En ny liten verdensborger er kommet til, og det gir er en strålende mulighet til å samles til fest. Noen legger barnedåpen til lørdag fordi flere av gjestene bor på andre kanter av landet, mens andre har det søndag. Barnedåp er en gyllen mulighet til å samle hele storfamilien, slekt og venner og skape gode relasjoner rundt det nye barnet. Simenstad er stedet for den store barnedåpen, minimum 35 gjester. 

Sommer, kaker, fest, selskap, Simenstad gard

Mat og drikke

Simenstad er kjent for fargerik og smakfull mat. Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet med både varme og kalde retter. Både store og små skal få sitt. Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hage passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut den helt riktige vinen.

Fantastiske bilder

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, og er nydelige rammer for fotografering av din lille sønn eller datter! Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

Praktisk info
Vi pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen som dere vil. Slik kan dere, sammen med gjester, slappe av og nyte hvert øyeblikk.

Tilreisende som trenger overnatting: Se tips til overnatting

Simenstad gard, gamle foto, oldefar, familiebilde

«Store begivenheter blir enda større på Simenstad. Salene synger om tidligere tider, og setter en flott ramme rundt ethvert arrangement. Mat og drikke står i høysetet, og vertskapets kunnskap og hjertevarme skaper minner som varer. Min varmeste anbefaling.»

Anja Verhaug, mor til dåpsbarn

Vakker dåp eller navnedag

I nærheten av Simenstad ligger Ringsaker Kirke fra midten av 1100- tallet, regnet blant de eldste og vakreste kirkene i landet. Mjøsområdet har også andre stemningsfulle kirker. Seremonien kan også være på Simenstad. Se for deg utendørs dåp der. Barnet ditt får navnet sitt under åpen himmel, eller i en av de staselige, gamle salene på Simenstad. 

brit, barnedåp, søndagsmiddag, buffet, rondastakk, selskap, Simenstad gard

Mange vil bidra

Den store barnedåpen kler Simenstad godt. Sammen finner vi fram til de ønskelige blomsterdekorasjonene. Mange vil gjerne bidra med kaker når det er barnedåp, og jeg gjør i stand kakebordet. Kanskje vil snille besteforeldre være med og spleise på festen? Feiring av livets store dager danner bånd i familien.