Den trivelige høstfesten - tida for å samles

Høstfest

Nyt det beste av årstida med en høstfest på Simenstad. Her er det flotte inne- og uteplasser, lysthus og glassveranda. Skulle været by på overraskelser, er det fint å kunne trekke inn i de staselige stuene. Høsten er spesielt vakker på Hedmarken,-gule åkre, klare dager, lune kvelder, supper med djupe smaker, varmende rødviner og spennende krydder fra kjøkkenhagen.

Fest, stemning, minner, gode samtaler, selskap, Simenstad Gård.

Nyt inne- og uterom på Simenstad

Planlegger du en høstfest for kollegaer, kunder, venner eller familie? Markering av overgangen til høst og oppstart av en ny og god arbeidsperiode. Simenstad er romslig både utomhus og innomhus, og byr på både gourmet og mer rustikk mat. Vi hjelper deg med å finne riktig mat og drikke, og eventuelle tilleggssopplevelser for deg og dine.

Folk, samlet, gjeng, Simenstad gard, gamle dager

En høstdrøm

Vi foreslår at høstfesten starter med en aperitiff ved Syrinlysthuset, eller inne i de lune stuene. Måltidet kan vil bli lagt til den gule festsalen som har som har dekorasjonsmaling fra rundt 1790 med høstlige fargetoner. På gardskjøkkenet står den fargerike og smakfulle årtidsmaten. Måltidet avsluttes med Braastad Cognac og kokekaffe fra sølvkanne. Kanskje blir det også plass til cognackåseri. Dere kan bare nyte stemningen langt inn i høstnatta.