Jeg samler på gode opplevelser og sørger for at de skjer...

Hva kan dere oppleve på Simenstad

Snekkerstua på Simenstad

Ta med gruppa di til husmannsplassen og opplev et sommermåltid hos Peder.

Sommertur til Prøysen og Simenstad

Denne turen kan dere oppleve både i sommerhalvåret og i førjulstida.

Fra sal til sal på Simenstad

Bli med på en historisk reise.

Cognacsmaking på Simenstad

Vil du lære om Braastad Cognac? En fin opplevelse før og etter måltidet.

Herrelag

Ta med kompisene på en helaften.

Jentenes aften

Inviter med venninnegjengen til en gastronomisk opplevelse.

Opplev Simenstad

Hele året tar vi imot bussgrupper, lag, foreninger og venner som vil gjøre noe spesielt sammen. Opplegget skreddersys og gjøres etter avtale. De fleste som besøker garden, velger kombinasjonen matopplevelse og omvisning. Ta kontakt for forslag til opplevelser.

Simenstad har lett adkomst fra E6 og bussen kan kjøre helt fram til døra. Vi har lang erfaring med å tilrettelegge for spesielle behov.

Jeg føler meg som verdens heldigste som bor på Simenstad og får drive med det jeg har aller mest lyst til i verden. Kom på gardsbesøk, så kanskje du skjønner hvorfor!

Middagen på Simenstad var en helt spesiell opplevelse. Vi ble tatt imot, og behandlet som om vi hørte til på gården. Fikk spise på kjøkkenet, mens vertskapet svinset rundt. Og så fantastisk god mat!

Marianne, 54 år – Omvisning og lunsj

Jul med Prøysen og Simenstad

Opplevelser på Simenstad

Besøk på Simenstad betyr en helt spesiell matopplevelse i autentiske omgivelser. Her kommer du inn i et hjem i bygninger fra 1700-tallet, og får oppleve en levende gård. Vertskapet gleder seg over å kunne dele kulturarv og matglede med andre. 

Simenstad tilbyr ulike temaopplever. Mat og drikke knyttet til årstider, tradisjoner, historie og kjente personer. I tillegg er det flere ulike arrangementer året rundt på gården.