Praktisk info

Varighet for besøket

Simenstad er et reisemål i seg sjøl, og dere bør derfor avsette minimum en og en halv time, helst to timer eller mer. 

Lett adkomst

I tunet er det god plass til store busser, og det er mulig å kjøre helt fram til hovedinngangen. Med egen parkeringsplass, og bruk av plenene, er det rom for mange biler. 

God plass

Her er det god plass både inne og ute, rom av alle slag og med hvert sitt særpreg. Vi har plass til 70 personer til bespisning og konferansesal som tar inntil 55 personer. 

Dårlig til beins?

Mektige hovedbygninger i to etasjer er en del av byggeskikken på storgårdene rundt Mjøsa. De flotte salene ligger alltid i andre etasje. Vi har plass til å dekke i første etasje om det er ønskelig.

Hvordan er det for gjester som er dårlig til beins? Når vi får det spørsmålet, svarer vi at trappene er brede og gode å gå i, mange med gåstoler har satt igjen skyssen sin i første etasje og får en støttende hand opp om det trengs. Vi har også båret opp mange rullestoler når vekten er innen rimelighetens grenser. Når det er buffet, tilbyr vi å servere de som gruer seg til trappa.

Allergier

Spesielle allergier og matbehov er vi godt vant med å håndtere. Vi ønsker at alle skal få en god matopplevelse og setter pris på at behovene er meldt inn på forhånd.

Smaker med hjem

En del gjester ønsker å kjøpe noen av våre gardsprodukter, og vi har lagt til rette for et lite utvalg. Jeg nevnte min interesse for mat og matkultur fra barnsben. Her på Simenstad kan denne interessen til fulle dyrkes, med alle mulighetene dette gir.

Gardens spesialiteter er blitt etterspurt.  Ikke minst gjelder dette gardens sylte som serveres på bakerovnsbrød fra egen ovn. Rundt juletider er dette sterkt ettertraktet både som salgsvare og ved servering.

Rabarbrasaft fra mine 25 sorter rabarbra er også populært, og jeg selger forskjellig slags chutneyer. 

Priser

Alle arrangement på Simenstad blir skreddersydd for deg. Jeg har et sammensatt og omfattende produkt med mange variasjoner. Derfor har jeg ingen faste priser. Pris blir tilpasset innholdet i arrangement, meny, antall gjester, bruk av flere rom /bygninger, pynt og tilleggsaktiviteter.