Feir livets store dager med gode smaker i staselige omgivelser

 

 

Konfirmasjon 

Konfirmasjonen er en uforglemmelig dag i livet, og den blir husket enda lengre om du kan skreddersy feiringen i intime, historiske lokaler. Mange foreldre og besteforeldre har lyst til å gjøre noe ekstra den dagen barnet ditt skal konfirmeres.

På vår sønn sin store dag, samlet vi 80 gjester. Vi som hadde bare en, ønsket å gjøre maks ut av det. Det ble virkelig en minnerik dag å se tilbake. Vi har aldri angret! Det store familiebildet ble tatt i hagen. Kanskje du har lyst til å lage en lignende dag for ditt barn? 

Vi setter opp gavebord og er behjelpelige med prosjektor om det skal vises bilder eller video under taler. Mange ønsker å bidra med kaker når det er konfimasjon, og jeg gjør i stand kakebordet. Det er hyggelig å starte med sprudlene rabarbra apertiff – med eller uten alkohol, kanskje ved syrinlysthuset? Eller i av de vakre stuene? Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapaens spennende smaker og koldtbordets raushet. Både store og små skal få sitt. Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hage passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut den helt riktige vinen. 

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, er nydelige rammer for fotografering av din sønn eller datter! Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

Vi pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen etter deres ønsker. Slik kan dere, sammen med gjester, slappe av og nyte hvert øyeblikk.

Kontakt oss i dag for å planlegge din konfirmasjonsfeiring.

 

 

 

.

Dåpsdagen – et minne for livet!

Dåp eller navnedag er stor dag, og det skal feires. En ny liten verdensborger er kommet til, og dette er en strålende anledning til å samle familie og venner til fest!

Mange legger barnedåpen til lørdag fordi flere av gjestene bor på andre kanter av landet, og dermed er lørdagen mest egnet som festdag. Mange nyslåtte foreldre har enda ikke feiret det store bryllupet. Nå er anledningen der til å samle familie og venner til fest. Kanskje besteforeldrene vil ta initiativ? 

Se for deg utendørs dåp der barnet ditt får navnet sitt under åpen himmel eller i en av de vakre salene på Simenstad. For å skape et minne for livet, kan jeg foreslå musikk- eller kulturinnslag. Ringsaker Kirke, den fantastiske steinbasilikaen fra midten av 1100- tallet gir en vakker ramme rundt dåpen.    

Jeg har god erfaring med «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet. Både store og små skal få sitt. Rabarbrasaft eller eplesaft fra egen hage passer godt til maten. Jeg er også behjelpelig med å plukke ut den helt riktige vinen. 

Den store barnedåpen passer godt på Simenstad. Sammen finner vi fram til de riktige blomsterdekorasjonene. Mange ønsker å bidra med kaker når det er barnedåp, og jeg gjør i stand kakebordet. 

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, og er nydelige rammer for fotografering av din lille sønn eller datter! Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene!

Vi pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen etter deres ønsker. Slik kan dere, sammen med gjester slappe av og nyte hvert øyeblikk.

 

 

 

 

.

Spesielle ønsker?

Vi legger til rette for deg og dine!

Flere spennende muligheter

Sommerfest

Planlegge sommerfesten? Vi byr på minnerike happenings for deg og dine.

Eventyrbryllup

Nyt en hel festpyntet gard for dere selv i herskapelige omgivelser.

Julebord

Opplev en julepyntet gard med ekthet, nærhet og matglede. Små og store grupper.