Møtearena når strategien skal legges

Jeg vet at ingen møter og konferanser er like. Sammen med våre oppdragsgivere skreddersyr jeg et opplegg som er tilpasset hver enkelt gruppe. Dere får gjort det dere skal og får tilleggsopplevelser som får fra det beste i deltakerne.

Simenstad gard er kjent for sin fargerike og smakfulle mat, med utgangspunkt i det som produseres på garden, og det ypperste når det gjelder kvalitet og estetikk. Dere kan benytte hele anlegget og får garden for dere selv. 

 

God plass i fredlige omgivelser

Her er det god plass både inne og ute, rom av alle slag og med hvert sitt særpreg. Vi har plass til 60 personer i samme rom og tilrettelegger både for små og større bedrifter som ønsker å være for seg selv i stimulerende omgivelser. Om det er et kurs over flere dager, er jeg behjelpelig med å skaffe overnatting. 

Hva skal et vellykket møte resultere i? 

Gode beslutninger, gode drøftinger, nye tanker, motivasjon, inspirasjon, kreativitet, begeistring,  positiv energi.  Vi har stedet som gir denne totalopplevelsen,  – og er noe å fortelle om til andre!

Når champagnen sables

Hos oss kan vi friste med fargerik og smakfull lunsj eller flere retters middag i vakre omgivelser. Den rause og gode maten blir satt pris på. Gode måltidsopplevelser knytter folk sammen.

Overraskende pausemat er også populært, kanskje i lysthuset? Vandring opp til husmannsplassen Snekkerstua setter igang nye tanker. Når avtalen er i boks, sables schampagnen!

Vi skreddersyr møtet for deg og dine kollegaer.

Vår strategiplan, «Simenstad-dokumentet», så dagens lys i en eksklusiv, men nær og koselig atmosfære. Mage, gane og øye frydet seg hele tida, og dette stedet er mye av årsaken til et fruktbart arbeid.

Magne, styreleder

Dagmøte

Ved ankomst serveres det kokekaffe/te og vår velsmakende vørterkake ved peisen.

Møtet holdes i den store rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom.

Lunsj serveres fra Nobel-kjøkkenet. Søte smaker kan nytes i de gamle stuene eller i det vakre hage- anlegget. 

Gåtur til lysthuset eller husmanns-plass gir et fint avbrekk i møtet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heldagsmøte

Ved ankomst serveres lunsj fra Nobel-kjøkkenet. Det er dekket i spisestua eller på festsalen.

Møtet holdes i den rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom.

Etter møtet serveres velsmakende middag med god drikke og eventuelle innslag knyttet til mat og underholdning.  

Dagen toppes med en herlig dessert servert i de historiske stuene og kanskje en Braastad.

Kveldsmøte

Mange kommer rett fra jobb og er sultne. Hos oss får dere styrkende suppe med  bakerovnsbrød, eller en større middag…?

Møtet holdes i den rosa salen med mulighet for å benytte flere mindre møterom.

Søte smaker og kokekaffe gjør at de riktige beslutningene treffes!

Omvisning i bygningene ett av mine kåseroer kan også legges inn i programmet. Og slvfølgelig Matprat.

Firmafest

Vi skreddersyr for din bedrift

Les mer

Jeg syns det alltid er hyggelig å komme til Simenstad som gjest. Vi har vært der flere ganger, også med langveisfarende fra utlandet. Det å komme inn i et privat hjem og få servert hjemmelaget mat, er noe de har snakket om i lang tid etterpå.

Anders Ole Hauglid – næringslivsmiddag

Mine 10 gode råd når du skal planlegge møter

Tekst Brit Skurdal Braastad

Hvordan gi deltakerne en mest mulig helhetlig opplevelse og bedriften godt resultat?

1.  Velg et sted som gir en totalopplevelse, et sted med omgivelser som setter i gang nye tanker og inspirasjon, som så gir motivasjon og mer lønnsomhet for bedriften.

2.   Opplevelsen skal være noe å fortelle om når du kommer hjem. Du skal flomme over av begeistring. Sjefen får anerkjennelse for å ha funnet fram til en slik perle.

3.   De ansatte vil gi noe tilbake når de føler at firmaet setter pris på dem. De blir kreative og motiverte. Alle bedrifter trenger positiv energi og en stab som er framoverlent, innovativ, føler seg fri og kan tenke nytt.

4.   Folk setter pris på matopplevelser og kvalitet når de først skal ut og få en forandring og tenke i nye baner. Måltidene skal sette i gang praten rundt bordet.

5.   Viktig med mat som gjør at energien holder gjennom dagen, ikke for tung mat. Alle møter bør starte med en matbit. Litt i magen setter en stemning og får folk til å lande. Det kan være lenge siden de har spist og trenger noe for å samle tankene, finne fokus.

6.   Sjekk ut at stedet du velger har tilstrekkelig teknisk utstyr som prosjektor, stort lerret, flippover, musikkanlegg og eventuelt TV.

7.   Besøk flere steder hvor det er aktuelt å legge møtet. Bli kjent med fasiliteter og muligheter. Unike plasser med særpreg har et vertskap som er vant med å skreddersy og kan gi gode ideer og tips.

8.   Velg et vertskap som virkelig går inn for oppgaven og brenner for at møtet eller konferansen skal bli suksess.

9.   Sett klare mål med møtet eller konferansen. Involver vertskapet i målsettingen slik at de har mulighet for å legge tilrette for at resultatet skal bli som forventet.

10.  Finn et sted der dere finner ro og får være i en uforstyrret boble hele dagen. Viktig at det er bare dere og ikke andre mennesker som stjeler oppmerksomhet.

 

Møter i omgivelser som inspirerer

Vi vet at ingen møter og konferanser er like. Sammen med våre oppdragsgivere  skreddersyr jeg et opplegg som er tilpasset hver enkelt gruppe. Vi gir deg uforglemmelige opplevelser med god hjemmelaget og overraskende mat i autentiske omgivelser.  Simenstad gard er kjent for sin fargerike og smakfulle mat med utgangspunkt i det som produseres på garden og det ypperste når det gjelder kvalitet og estetikk

Simenstadkjøkkenet byr på årstidsmat laget fra bunnen av med råvarer fra kjøkkenhagen, frukthagen og kjøtt som har tilknytning til garden. Langtidssteking i den gamle bakerovnen og AGA komfyren får fram de djupe smakene, og den rause og gode lokalmaten blir satt pris på og tar fram det beste i medarbeiderne..  Opplevelsen av mat og hus på vekker alltid begeistring og er noe å fortelle hjem om. Prøv hvordan historiske omgivelser kan gi nye tanker. erfaring med menyer som gir energi gjennom hele dagen. Overraskende pausemat er populært, gjerne i hageanlegget. I løpet av en møtedag er det god investering å legge inn en liten rusletur til et flott utsiktspunkt rett opp for garden, eller en snartur til lysthuset. Her kan det også tilbys servering.

Alle som kommer til Simenstad har en rekke spørsmål om det de ser. Det passer derfor godt med deler av omvisningsprogrammet «Fra sal til sal på Simenstad», tilpasset tiden som måtte være til rådighet. Her forteller vertinne Brit om livet på garden før og nå. Er det middag på kveldstid, vil gjestene gjerne høre eventyret om Braastad Cognac og kan bestille konjakksmaking.

Det er min oppgave å sørge for fin balanse mellom møter, foredrag, måltider og omvisning. Det er flere overnattingsmuligheter i nærheten. Wood Hotell, verdens høyeste trehbygning, som ligger åtte minutter unna er selvfølgelig populært. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om muligheter. Jeg har lang arrangementserfaring og skreddersyr alle arrangement.

 

Fasiliteter på Simenstad gard
•    Møterom små og store
•    Konferansesal til 60 personer
•    Bespisning inntil 80 personer
•    Trådløst nett, prosjektor og møteutstyr
•    Fargerik og smakfull lunsj/middag
•    Spennende pausemat
•    Fint område for spasertur
•    Verandaer/lysthus
•    Hageanlegg med mange sitteplasser
•    Omvisning i hus og tun
•    Flygel og piano
•    Konjakksmaking
•    Matkåseri -Vertinnens hemmeligheter