Temafest på Simenstad

Bli med inn i en magisk verden

Noen ganger kan det være forfriskende med et tema for festen.  Jeg kommer gjerne med forslag til program som passer for  arrangementet ditt. 

Lyst til å leke?

Vi voksne leker oss alt for lite. Noen ganger har vi godt av å gå ut av det vanlige mønsteret og gjøre noe annerledes. Det å skifte rolle er en måte å oppdage nye sider ved ved oss selv og andre.  Vi trenger ikke tenke for vanskelig. – Bare det å få ei lue eller en hatt på hodet, gjør noe med oss, vi kommer automatisk inn i en annen rolle. Målet er selvfølgelig å ha det moro, for som kjent så er det slik at “En god latter forlenger livet”. 

Eksempler på temafest

Alt fra Prøysenmåltider til elegante operamiddager, Afternoon Tea og Downton Abbey har foregått på Simenstad. Jeg synes det er spennende å levendegjøre en tidsperiode. Gjennom litteratur, mat, pynt og musikk blir du tatt med på en reise i et tema eller tilbake i tid. Vi tar grupper helt opp til 80 personer. Hele garden med to hovedbygninger og stort hageanlegg er en lekegrinn. Vil du bli med å leke?

Nyttårsballet 

Et av høydepunktene på Simenstad er nyttårsballet. Den perfekte anledning til å finne fram finstasen og bli med på en reise tilbake i tid. Gjestene våre sier at på Simenstad er det skapt et eget univers av historiske hus, glamour, film, musikk og teater –der du kan trer inn i en magisk verden. Noe for deg? Les mer  om Nyttårsballet.