Sankerens gjestebud

Måltidet du aldri glemmer

Visste du at…

På gardens fineste sted har rabarbradronninga dekt til 80 personer og fylt bordet med mange retter fra det fargerike og smakfulle Simenstadkjøkkenet. Ville vekster fra hamnehagen, rådyr fra Simenstadhøgda og det som vokser i urte-og kjøkkenhagen ser noe av det som står på menyen. 

Jeg har stor glede av å servere Grønn gourmet, som betyr fargerik, sunn og overraskende mat. Festmiddag med ville vekster fra Simenstadhagen og hamnelykkja er å gå enda et steg lenger. -Ville vekster som råvare er svært eksklusiv mat. Mye handarbeid, kompetanse og planlegging ligger bak. 

Vekstene om våren er ekstra verdifulle, en periode hvor vi ofte har det så travelt med andre ting og ikke alltid kan kaste det en driver med for å begynne å sanke. Det er ekstra flott og få med de tidlige vitaminbombene, men høsten med markens grøde er også godt egnet til arrangementet «Sankerens gjestebud.