Romantisk eventyrbryllup

Eventyrbryllup

Et kyss i Syrinlysthuset eller et kjærtegn i den gule salongen. Simenstad er som skapt for bryllup. Sammen skreddersyr vi arrrangementet, pynter de vakre stuene, serverer nydelig mat og gjennomfører dagen etter deres ønsker.

Erfaren bryllupsvertinne

Jeg har god innsikt i hva som er egnede bryllupsmenyer og kan gi dere råd om både mat og drikke. Vi finner fram til den helt riktige vinen, og jeg vet at Simenstads rabarbrasaft, eller epledrikken fra hagen, er populær. På Simenstad kan vi dekke til 80 personer, og med alle de unike rommene både inne og ute, får familie og venner  blandet seg godt. 

Vi ordner

Mange vil gjerne bidra med kaker når det er bryllup, og jeg gjør i stand kakebordet i det praktfulle rommet dedikert øyeblikket da brudeparet smaker på bryllupskaken. Dekorasjoner og blomster planlegger vi sammen.

Vielsen

Selve vielsen kan foregå i Ringsaker kirke fra 1100- tallet, en av de mange vakre, praktfulle kirkene i Mjøsområdet, eller i den unike Glasskatedralen på Domkirkeodden, med sin storslagne arkitektur. Vi har også hatt en del vielser på garden, faktiske til alle årstider.

Gode bilder

Simenstad er mye brukt som location for fotoshoot og filmer, er nydelige rammer for fotografering av det vakre brudeparet og de festpyntede gjestene. Jeg har kontakt med dyktige fotografer som kan hjelpe dere å skape de riktige stjerneskuddene! Mange drømmer om å legge bryllupet sitt til idylliske gardsomgivelser, og det skjønner jeg godt!

Sammen planlegger vi dagen og kan hjelpe til med praktiske ting som å formidle transport og overnatting, dersom det er ønskelig. Slik kan dere, sammen med gjester, slappe av og nyte hvert øyeblikk.

«Det første bryllupsarrangement jeg hadde ansvar for, var mitt eget bryllup. Gisle og jeg var så heldig å få ha bryllupet på familiegarden Sygard Grytting hos min bror. Jeg brukte månedsvis på planlegging, hadde lange lister, og med så grundige forberedelser, ble det et eventyrbryllup gjestene fortsatt snakker om. I hjertene våre er bryllupet et kjært minne vi alltid kommer tilbake til».