Matgleder og kulturopplevelser

Simenstad tar imot forhåndsbestilte bussgrupper, lag, foreninger og vennegjenger. Både festsalen, spisestuen, gardskjøkkenet og bryggerkjelleren kan benyttes til måltider avhengig av anledning og gruppens størrelse. SE LOKALER

Det er mulig å få kåseri knyttet til Simenstad-kjøkkenet, gårdens historiske hage, Braastad Cognac, kulturhistoriske arrangementer eller «Det litterære kjøkken». Mange kombinerer et besøk hos oss med Prøysenhuset eller Atlungstad Brenneri. 

Herrelag

«Bære kara en kveld?» – Slå ut håret, om det er noe igjen?

På Simenstad frister Brit med marmorert kjøtt, stekt over lang tid i AGA-komfyren og saus med djupe smaker. Hedmarken er potetland, og en god akevitt hører med. Øl eller vin etter smak. Kjøkkenjinten på Simenstad har sett at Menn er glad i det søte. Her er ingen kjerringrestriksjoner!

Verten Gisle hevder  at en konjakk om dagen er bra for magen. I hvert fall serveres det Braastad når det er guttekveld.

 Damenes friminutt

Behov for påfyll? Ta med venninnegjengen, jentene på jobben, losjedamene, trimgruppa, oldemor og svigertante til estetiske, overraskende, kulinariske og morsomme opplevelser på Simenstad. Lunsj, middag og/eller kvelds – dere bestemmer. Kanskje kan jintene på Simenstad få by på både takkekurs og sjelespa?

Brit syr sammen noe fargerikt og smakfullt for alle sanser.