Simenstad i hele førjulstida

Vi tar imot grupper for gardsjulebord, juleavslutninger, julelunsjmøter og julemiddager.  Bedrifter, foreninger, vennegrupper, storfamilier og organisasjoner er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember. Få en fin og annerledes ramme rundt arrangementet ditt! Vertinne Brit skreddersyr.

Ingen steder er mer egnet for jul enn Simenstad, synes nå vi som bor her. Du inviteres inn i 1700-talls bygninger med sjel, atmosfære og god stemning.

Brød fra egen bakerovn, grønnsaker og urter fra den økologiske kjøkkenhagen, kjøtt med tilknytning til garden og egen frukt gir matglede og velsmakende, frisk og fargerik mat.
Alt er hemelaga og årtidsaktuelt.

Tre-retters meny

Forrett
Brits sylte på bakerovnsbrød eller kyllingpatè

Hovedrett fra buffet
Langtidsstekt svinekam med vermutsaus á la Brit, grove pølser og gjerne medisterkaker
servert med Margits rotstappe, hvitløksmarinerte grønne erter, råkostsalat med julens farger, surkål med epler, bondens byggrynssalat med honning- og appelsinbakte rødbeter og Rabarbradronningens smakfulle chutney.

Dessert
Simenstads spesielle limekrem med frukt og bær fra hagen og ekstra bakerovnskrønsj.

Eventyret om Braastad cognac hører med. Nyt en Braastad og hjemmelaget konfekt i de stemningsfulle stuene.


 

Kikker du ut på garden, vil du se at fuglene også har fått sitt med bugnende julenek. Snuser du litt ut i lufta, vil du nok også kjenne duft av julekrydder. Kanskje kommer det en julehistorie på kjøpet – eller kanskje synges det litt? Den som kommer får oppleve.