Søndag 25.november og alle adventssøndager.

Adventssøndagene på Simenstad er blitt en tradisjon, og vi kan glede oss over den store responsen. Særlig nådde vi mange storfamilier og vennegrupper. Bestill gjerne bord. – Endelig kom julestemningen, var det en gjest som sa.

Bedrifter, foreninger, vennegrupper, familier og foreninger er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember.

Du vil få oppleve ekthet, nærhet og matglede  med fargerik, hemelaga  og smakfull mat både inn på gardskjøkkenet, i spisestua eller på storsalen, Kaffe og dessert serveres i storstua. Vi har som mål at alle sanser skal pirres. Ja, det går an å spise et bedre måltid på gardskjøkkenet, i spisestua eller på salen. Er dere flere, er det fint om dere har bestilt på forhånd.

Smaker å ta med hematt:  Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Salg av sylte, flatbrød, vørterkake, krydderkake med honning, pærekake, syltetøy, chutney og urtesalt.


Alle stedene er trivelig julepynta – og kikker du ut på garden, vil du se at fuglene også har fått sitt med bugnende julenek. Snuser du litt ut i lufta, vil du nok også kjenne duft av julekrydder. Kanskje kommer det en julehistorie på kjøpet – eller kanskje synges det litt?