— En gard for seg sjøl til festen —

Vi åpner dørene inn til staselige stuer og saler og ut til vakre hagerom for å gi dere eventyrfølelsen. Simenstad tilbyr en ekte, hjertelig og raus ramme omkring minnerike dager. Smakfull, hemelaga og fargerik mat høyner opplevelsen for gjestene.

Vi arrangerer selskap både for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner og har plass til inntil 80 middagsgjester. Din fest spesiallages i samarbeid med vertinne Brit som har lang arrangementserfaring.

— Jubileer og feiring —

Feire runde dager eller gullbryllup, slektstreff  eller andre familiemarkeringer? Minnesamvær? Husk også sommerfesten og førjulstreffet for vennegjengen.  Uansett hva anledningen er, vil vi på Simenstad gjerne være arena for selskapet.

Atmosfæren stimulerer til de ekte og nære menneskemøtene vi ønsker i slike sammenhenger. Det gjør godt å få på seg finklærne og se hverandre i et annet lys. Spennende mat og drikke og det praktiske tar vi oss av – dere er alle sammen gjester.

Spesielle ønsker?

— Bryllup —

På Simenstad kan en feire eventyrbryllup! Vi tilbyr en smakfull meny krydret med kjærlighet, god plass og vakre omgivelser. Stilig mottagelse, appetittvekkende middag og romantisk dans ut i de små timer er ingen sak å få til for opptil 80 feststemte gjester.

Sammen planlegger vi dagen og kan hjelpe til med praktiske ting som å formidle transport og overnatting dersom det er ønskelig. Selve vielsen kan også foregå hos oss. Vi har arrangert en rekke bryllup, og har et godt innblikk i hvordan vi kan skreddersy den store dagen.

Skreddersydd bryllup?

«Å være vertskap og dele kulturarv og matglede med andre er det triveligste av alt» 

Vertinne Brit

— Barnedåp/navnefest og konfirmasjon —

Simenstad er skapt for «Livets store dager». Vi har brukt vår lange selskapserfaring til å sette sammen en meny som kler anledningen.
Vi har for eksempel «Plukkmat fra Hedmarken», en mellomting mellom tapas og koldtbord. Den har tapasens spennende smaker og koldtbordets raushet.

Barn på gjestelista? På Simenstad server vi kortreist og ekte mat også til barna. Vi har omtanke for våre små gjester når vi setter sammen buffeten, slik at de finner noe de kan kose seg med. Vi leverer også catering.

«Simenstad rommer alle årstidene» 

Vertinne Brit

— Sommerfest —

Lyst til å lufte sommerkjolen? Kanskje dressen har godt av å komme ut av skapet?  Simenstad Gard arrangerer minnerike happenings for deg og kollegaene. Marker overgangen til sommer og ferietid eller oppstarten etter ferien.

Vi foreslår at sommerfesten starter med en aperitiff ved lysthuset, middagen i festsalen eller på gardskjøkkenet og kaffe med Braastad i stuene. Avrund gjerne kvelden med en «nightcap» i det rustikke miljøet i bryggerkjelleren med fyr i den gamle bakerovnen. La deg fange av omgivelsene og nyt stemningen langt inn i sommernatta.

— Julebord og førjulsbesøk —

Julelukter fra rykende gryter på AGA-komfyren fyller Simenstadkjøkenet. Det brenner i lyspeisen og durer i ovnene.  Julekrydder varmer kropp og sjel. Hemelaga og smakfull mat kan nytes både på gardskjøkkenet, storstua og på salen. I stasstuene venter kaffe, julekaker og en Braastad.

Velkommen til bedrifter, foreninger, vennegrupper og storfamilier som ønsker stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember.

Vi skreddersyr for deg

— Åpne arrangement før jul —

På Simenstad starter jula alt i november med «Jul på Mjøsgårdene». Vi har også åpent alle adventsøndagene kl. 12.00–16.00.

Gjestene møtes med fyr på peisen og lun bisp i glasset. Du kan få et bedre måltid på salen eller i spisestua. Kaffe og søte smaker i stuene. Gjerne bordbestilling dersom dere er flere sammen.

Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Gjeve smaker å ta med hematt er vertinnens sylte, hembakt flatbrød, honning- , pære- og vørterkake.

Opplegg som passer for deg og dine?

«Eg lengtar attende til den gode maten og det vakre julehuset» 

Solveig – 65 år