Smak deg glad på Simenstad

Kokkens time

Vertinne Brit og hennes flinke kjøkkenjinter gir gjerne bort gode råd om hvordan du kan by på fargerik, smakfull og hemlaga mat.


Minikurset kaller vi «Kokkens time». Gjestene benker seg ved langbordet og lyspeisen, gjerne med et glass vin, mens kokkekona demonstrerer og forteller. Gode smaker undervegs. På Simenstad lever vi tett på årstidene og meny og innhold har sammenheng med sesong.

Eksempler på temaer er Grønn Gourmet, som vertinne Brit har sertifisering i. Grønn Gourmet er økologisk, sunn, fargerik og overraskende mat. Det kan være rene vegetarmenyer eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Andre temaer er langtidssteking av kjøtt og fisk, bruk av urter i matlaging, bønner og linser, nye impulser til julemat eller påskeretter, bruk av rabarbra og frukt og bær fra hagen.

Interessert i kurset Kokkens time?