— Næring til kreativitet —

Føderådsbygningen har møte- og grupperom av alle størrelser. Konferansesalen kan romme inntil 60 personer i kino-oppsett. Bord og stoler settes opp etter behov og antall gjester. Trådløst nettverk, prosjektor, strøm og møteutstyr er på plass.

Fargerik og smakfull lunsj og /eller middag og inspirerende pausemat. En liten spasertur opp til lysthuset for å skaffe frisk luft til neste økt gjør godt.

Ønskes det flere opplevelser, har vi aktiviter som passer for små og store grupper. Eksempelvis kan dette være  «Kokkens time», temamat, cognacsmaking, kåserier, omvisning og uteaktiviteter. Se OPPLEVELSER eller TA KONTAKT for forslag.

«Simenstad rommer alle årstider»

Halldis Moren Vesaas

— Jubileer og andre festligheter —

Firmajubileer, ferdigstilling av kontrakter, pensjonsavganger, nyansettelser. Mange slike anledninger fordrer en stilfull og ærverdig ramme. Sammen med smakfull mat og drikke kan Simenstad tilby kulturinnslag og gode opplevelser. – Gjestene føler seg ekstra verdsatt.

Gode smaker fra Simenstadkjøkkenet kan også leveres på arbeidsplassen. Vi leverer også catering.

— Sommerfest —

Lyst til å lufte sommerkjolen? Kanskje dressen har godt av å komme ut av skapet?  Simenstad Gard arrangerer minnerike happenings for deg og kollegaene. Marker overgangen til sommer og ferietid eller oppstarten etter ferien.

Vi foreslår at sommerfesten starter med en aperitiff ved lysthuset, middagen i festsalen eller på gardskjøkkenet og kaffe med Braastad i stuene. Avrund gjerne kvelden med en «nightcap» i det rustikke miljøet i bryggerkjelleren med fyr i den gamle bakerovnen. La deg fange av omgivelsene og nyt stemningen langt inn i sommernatta.

«Fattig var du om aldri i livet du kjenne fekk at mellom deg og dei andre levande straumar gjekk…»

Halldis Moren Vesaas

— Julebord og førjulsbesøk  —

Julelukter fra rykende gryter på AGA-komfyren fyller Simenstadkjøkenet. Det brenner i lyspeisen og durer i ovnene.  Julekrydder varmer kropp og sjel. Hemelaga og smakfull mat kan nytes både på gardskjøkkenet, storstua og på salen. I stasstuene venter kaffe, julekaker og en Braastad.

Velkommen til bedrifter, foreninger, vennegrupper og storfamilier som ønsker stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember.

 

Vi skreddersyr for deg

— Åpne arrangement før jul —

På Simenstad starter jula alt i november med «Jul på Mjøsgårdene». Vi har også åpent alle adventsøndagene kl. 12.00–16.00.

Gjestene møtes med fyr på peisen og lun bisp i glasset. Du kan få et bedre måltid på salen eller i spisestua. Kaffe og søte smaker i stuene. Gjerne bordbestilling dersom dere er flere sammen.

Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Gjeve smaker å ta med hematt er vertinnens sylte, hembakt flatbrød, honning- , pære- og vørterkake.

Opplegg som passer for deg og dine?