Åpent hus søndager i førjulstida, 25. og 26. november,  3. 10. og 17. desember.
Bestill gjerne bord!

Bedrifter, foreninger, vennegrupper, storfamilier og organisasjoner er velkomne til å bestille stemningsfulle gardsjulebord, julelunsjer, julemiddager, juledagmøter og juleavslutninger i hele november og desember.

Du vil få oppleve ekthet, nærhet og matglede  med fargerik, hemelaga  og smakfull mat både inn på gardskjøkkenet, i spisestua eller på storsalen, Kaffe og dessert serveres i storstua. Vi har som mål at alle sanser skal pirres. Ja, det går an å spise et bedre måltid på gardskjøkkenet, i spisestua eller på salen. Er dere flere, er det fint om dere har bestilt på forhånd.

Smaker å ta med hematt:  Godbiter laget på Simenstadkjøkkenet er populære julegaver. Salg av sylte, flatbrød, vørterkake, krydderkake med honning, pærekake, syltetøy, chutney og urtesalt.


 

Alle stedene er trivelig julepynta – og kikker du ut på garden, vil du se at fuglene også har fått sitt med bugnende julenek. Snuser du litt ut i lufta, vil du nok også kjenne duft av julekrydder. Kanskje kommer det en julehistorie på kjøpet – eller kanskje synges det litt?