Gledelig påske!
Konsert med Camilla Granlien
på Simenstad Gard på Rudshøgda
Søndag 9. April kl. 17.00

Pris kr. 200,- Barn kr. 100,

-Kombiner gjerne konserten med påskemat. Salg av øl og vin. Mulighet for bordbestilling

Camilla synger sangene a cappella.
Hun vil også fortelle små historier med tilknytning til sangene og påsken.
Du får et påskepyntet Simenstad, musikkopplevelser og vårlig matglede.

Påmelding til post@simenstadgard.no / 930 66582
Camilla Granlien er folkesanger og forteller. Hun er oppvokst på Hamar, bosatt på Lillehammer og har sangtradisjonen fra Gudbrandsdalen som sin spesialitet. Camilla har vunnet Landskappleiken i vokal tre år på rad og også fått Kongepokal for sin sang. På Simenstad byr hun på kjente og mindre kjente påskesanger, noen av dem lokale mens andre er kjent over hele landet. Camilla synger sangene a cappella slik det har vært gjort i alle tider. Hun vil også fortelle små historier med tilknytning til sangene og påskefeiringen. Dette er en fin anledning til å oppleve et ekte påskepyntet Simenstad, få nære musikkopplevelser og i tillegg dele matgleden rundt bordet.

 

.