Velkommen til middag med Else Rønnevig

 

  • Sommerkveld på Simenstad med stor middag
  • Alle retter fra bakerovnen i det unike Bryggerhuset
  • Møtr med den innovative og profilerte kulturminneelskeren. 
  • Kåseri om et liv med kulturminnevern

 

Else ”Sprossa” Rønnevig er viden kjent for sin kjærlighet til gamle hus, for restaurering og bevaring, for farger, frodighet og nyskaping. Sprossa har vekt interessen for bakerovner over hele landet og har skrevet en rekke bøker, har holdt mange foredrag og er høgt dekorert for sitt engasjement. Sprossa er en inspirasjonskilde og faglig veileder. Nyt en sommerkveld på Simenstad. Det unike bryggerhuset med den 120 år gamle bakerovnen er en av kronjuvelene i anlegget.

 

Tid:Lørdag 15. juli eller søndag 16. juli Kl. 18 – 22
Pris:Kr. 590,- for for mange retter fra bakerovnen, kaffe og dessert samt kåseri
Påmelding til brit@simenstadgard.no