Populært kurs med bakerovnens SPROSSA

 

  • Kurs i bakerovnens muligheter og spennende møte med «Bakerovnens mor»
  • Fyring, baking, dekorering av festbrød
  • Steking av pizza
  • Powerpoint presentasjon av bakerovnens historie 
  • Opplevelse av autentiske omgivelser på Simenstad Gard

 

Else ”Sprossa”  Rønnevig har vekt interessen for bakerovner over hele landet og har skrevet flere bøker om temaet.  Møt fantastiske SPROSSA og lær om  bakerovnens muligheter.  Produksjonsmetoden er vel så viktig som oppskriften og bruk av etttervarmen hører med. Bakerovnen har vært en viktig del av norsk matkultur og har nå fått fornyet interesse. Sprossa har mye av æren for dette.  Hun er inspirasjonskilde og faglig veileder for mange drømmer om å skaffe seg bakerovn.

Bibelen for alle som er nysgjerrig på bakerovnens mysterier er Else “Sprossa” Rønnevigs praktbok om emnet. «Bakerovnen» er allerede trykket i nye opplag. Her er også en omfattende reportasje om Simenstad og hun skriver. ”Ved flere anledninger har jeg vært invitert til å holde bakerovnskurs på Simenstad, vakrere bryggerhus og bedre bakerovn skal du lete lenge etter. Alle er opptatt av godt brød, og det å bake sitt eget brød og få det med seg hjem bringer fram gode følelser.”

 

Tid: Lørdag 22. september kl 10.00 – 18.30

Pris: Kr 2300,- inkludert kurs, gode smaker gjennom dagen, brød og bok med hjem. Kursdeltakerne får 10 prosent på alle Sprossas bøker og bakerovnsutstyr.

Påmelding: brit@simenstadgard.no  Mobil 930 66582