«Ei pølse i julestria» er en humoristisk og vakker forestilling om forviklingene mellom mennesker og nissen på en storgård på Hedmarken på slutten av 1800-tallet. Kombinasjonen Prøysen og Simenstad passer godt sammen. Få med deg en helhetlig opplevelse.

Forestillinger i Prøysen:                                                                                                                              Søndag 4.desember kl. 16:00 og kl. 19:00,  Søndag 11.desember kl.16:00 og kl 19:00,
Søndag 18.desember kl.16:00 og kl.19:00

Ønsker dere en tilleggsopplevelse? Simenstad er en av gårdene ved Prøysen. På Simenstad vil du bli tatt varmt imot for en matbit før eller etter forestilling. Garden ligger lett tilgjengelig i forhold til Prøysen plassen. 

Ta kontakt med vertinne Brit på e-post brit@simenstadgard.no eller tlf. 93066582

———————————————————–

På Breistad skjer det underlige ting i førjulstida. Maten blir borte, ølet blir beskt, penger forsvinner og tjenestejenta blir elskovssyk. Hvem er det som roter det slik til? Husmannsgutten Marius er den eneste på gården som tror på nissen. Vil nissefar hjelpe han?

Knut Faldbakken har skrevet historien, Geirr Lystrup musikken. Forestillingen passer for alle aldre og spilles ute på husmannsplassen Kusvea ved Prøysenhuset. I hovedrollene: Martin Thorshaug, Teodor Kaashagen Holmen og Stine Håkenstad.

Billettpriser for forestillinga i Prøysenhuset: Voksne: kr 275,-. Barn/honnør: kr 170,-. Familie: kr 680,-

Ta kontakt med vertinne Brit for bordbestilling på Simenstad brit@simenstadgard.no