Bakerovnskurs 18. juli  2017 kl. 10 – 14

 

På Simenstad har vi gjerne flere bakerovnskurs gjennom året og alltid ett i juli. Grupper kan be om kurs på andre tidspunkt. Opplev en morsom dag.

Bakerovnskurset koster kr. 1250.- pr. deltaker. I tillegg til selve kurset får du velkomstkaffe på gardskjøkkenet, smaksprøver undervegs og fargerik middag som avslutning. Hematt har du med deg to ulike selvbakte, smakfulle, steinbakte brød.


På Simenstad inviterer vi til en bakerovnsopplevelse som gjør at du blir inspirert til å bake ditt eget brød.
Vi har erfart at det er tre deltakerkategorier:
1. De som har egen bakerovn
2. De som drømmer om å få en
3. Generelt matglade og kulturinteresserte folk
Du kjenner deg kanskje igjen i en av disse kategoriene?

En seanse i bryggerhuset rister folk sammen. Bakerovnen er en verdensovn som i generasjoner har vært  brukt i alle kulturer, sier Else «Sprossa» Rønnevig, hun har laget praktbok om emnet. «Bakerovnen» er allerede trykket i nye opplag. Her er en omfattende reportasje om Simenstad.


Tilbakemelding fra en kursdeltaker sommeren 2015

God morgen og takk for et flott bakerovnskurs!
Det var en opplevelse i seg selv å komme og se både hus og hager!
Bakerovnskurs i et autentisk bryggerhus er ikke hverdagskost, og måten hele dagsopplegget ble presentert på syntes jeg var fantastisk. Ikke bare lærte en om hvordan bakerovn skulle brukes både i teori og praksis, men det var også så mye annet av «det lille ekstra» rundt. Både historiene fra livet på garden, ispedd med poetiske perler og også de andre kursdeltakerenes historier gjorde at en gikk hjem mye rikere enn da en kom!